Peter

Instructeur voor: Motor en bromfiets

De uitdaging, om van de meest uiteenlopende individuen een veilige, zelfstandige, flexibele, met een bewustzijn voor de verantwoording die ze dragen tijdens het besturen van een motorvoertuig te maken, is het ultieme doel waarnaar ik streef! Daarbij komt een ander aspect de laatste jaren steeds meer naar voren namelijk het bijbrengen van tolerantie ten opzichte van medeweggebruikers! Dit alles zodanig met een gepast vleugje humor te brengen dat de leerling het zich auto-didactisch eigen maakt!

Anita

Werkzaamheden: Administratie

Hoi, ik ben dus de persoon achter de stem, die je hoort als je onze rijschool belt. Je kunt met alle vragen en problemen bij mij terecht en ik probeer het op te lossen!! Want klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats,

groetjes Anita Hoek

Marcel

Instructeur voor: Auto

Hoi ik ben Marcel, ben 55 jaar ,woon in Vught,ben getrouwd en heb 2 zonen.
Ben werkzaam bij Rijschool Peter Hoek al z`n 23 jaar,en ben daarmee de langst zittende instructeur! Ik heb bevoegdheid om auto, aanhanger, motor en bromfiets les te geven.
In mijn vrije tijd ben ik graag in de tuin aan het werk of zit ik op mijn race fiets.

Rens

Instructeur voor: Auto

Hey! Ik ben Rens. Een rustige instructeur die altijd zijn lesgeef methode aanpast aan jou! Ik ben in het vak gerold omdat het leuk is om iemand iets te leren en te zien groeien van les 1 tot examen. Verder is mijn passie motorrijden, en ik heb ook nog een egel en een kater als huisdier.

Tiny

Instructeur voor: Auto

Dag allemaal,

Laat ik mij even voorstellen.

Ik ben Tiny Theunissen.

Ik ben al 35 jaar getrouwd ( met dezelfde vrouw ) en heb 2 volwassen kinderen ( een zoon en een dochter ) Ik ben nog piepjong ( 56 ), dus reken maar uit, erg jong al gelukkig getrouwd.
Lees verder


Vanaf mijn 18e heb ik altijd gewerkt en gestudeerd daarnaast. Ik heb zelfs mijn bachelor economie (marketing) nog gehaald. Door mijn opleiding en werkervaring spreek ik ook vloeiend Engels en Duits.

Voordat ik in dit leuke vak terecht kwam heb ik jaren in het bedrijfsleven gewerkt o.a. als bedrijfsleider in een recreatie c.q. caravanbedrijf. Daardoor ben ik dus gewend om met mensen om te gaan en deze te sturen en motiveren. Iets wat goed van pas komt als instructeur.

Door toedoen van de recessie ben ik die functie destijds deeltijd gaan doen en ben daarnaast deeltijd begonnen om rijlessen te geven. Vanaf 2013 ben ik volledig gestopt met mijn vorige werk en ben mij volledig toe gaan leggen op het rijles geven. Ik ben al in dienst bij Anita en Peter vanaf 2010. Een prachtige baan, al zeg ik het zelf. Geen dag is hetzelfde en geen les is hetzelfde. Elke keer weer een nieuwe belevenis . Ik vind het een uitdaging om bij elke leerling het beste uit zichzelf naar boven te halen, met als eindresultaat het zo fel begeerde rijbewijs. Dit is juist zo leuk, want elke leerling is verschillende en heeft zijn eigen specifieke manier van benaderen nodig. Ik vind het heel belangrijk om leerlingen op een persoonlijke manier te benaderen en les te geven, als het kan ook met een behoorlijke dosis humor. Lachend leren zullen we maar zeggen. Ik vind het ook heel erg leuk om leerlingen met faalangst of examenvrees etc. les te geven. Het is een uitdaging om een dusdanige sfeer te scheppen tijdens het lesgeven , dat iemand die totaal onzeker begint daarna toch met een gepast zelfvertrouwen zijn examen tegemoet gaat. Dat geeft mij een enorm gevoel van voldoening.

Ik ga elke dag met plezier weer naar mijn werk, want ik weet nooit hoe mijn dag zal verlopen. Maar een ding is zeker, het is elke dag weer heel erg leuk om te doen.

Wie weet … zie ik je een keer voor een rijles.

Vriendelijke groeten,

Tiny

Jos

Instructeur voor: Auto

Hallo, ik stel me even aan je voor: Ik heet Jos, 59 lentes jong, getrouwd, 2 kinderen (1 zoon en 1 dochter) en 4 kleindochters. Hobby’s zijn motorrijden, krachttraining-fitness, en natuurlijk BBQ!! Ik hoop je snel te zien bij de rijschool Peter (Hoek) en Anita.

Tot gauw,
groetjes, Jos

Ron

Instructeur voor: Auto

Mijn naam is Ron, ik kom uit Vlijmen.In 2011 ben ik begonnen aan de opleiding voor rij-instructeurs en heb in 2012 mijn papieren gehaald.
Voor dat ik rij-instructeur ben geworden ,heb ik als onderwijsassistent op het speciaal onderwijs gewerkt. De reden dat ik instructeur ben geworden is omdat het in de familie zit. Mijn grootouders en ouders hebben hetzelfde vak gedaan,en je kan wel zeggen dat ik er mee ben opgegroeid .

Henrico

Instructeur voor: Auto

Hallo, mijn naam is Henrico van Doorn, geboren in 1975 en ik ben instructeur sinds 1995. Naast rijles geven heb ik als hobby duiken, motorrijden, autorijden en mezelf verrijken met info.

In mijn ervaring is iedere leerling anders en daar moet je op inspelen.
Om meer inzicht te krijgen heb ik daarom wat extra opleidingen gevolgd. Zoals inzicht in faalangst, inzicht in autisme en aanverwante diagnoses en n.l.p. Hierdoor probeer ik een comfortabele lesomgeving te creëren voor iedere leerling.
Of ze zo compleet mogelijk te maken als bestuurder.