Het is logisch dat er hoge eisen gesteld worden aan jouw kennis en kunde voordat je met een auto aan het verkeer mag deelnemen. Alleen dan kunnen we de chaos beperkt houden en een hoop menselijk leed voorkomen! Niet alleen voor het behalen van het theoriecertificaat maar meer nog om de nodige kennis te bezitten om op verantwoorde wijze de praktijklessen te kunnen volgen!

Rijschool Peter Hoek geeft theorielessen voor:

  • Bromfiets
  • Auto
  • Motor

Rijschool Peter Hoek verzorgt gratis theorielessen elke dinsdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) van 19.00u tot 20.30u.
Ter begeleiding bij de praktijklessen hebben wij een speciale theorietraining.

1-2-3- SPOED THEORIE nu bij Peter Hoek!
DAG OPLEIDING voor € 99,00 incl. vervoer naar het CBR examen centrum.
(excl. theorie examen)

Haal je CBR theorie-examen door onze unieke lesmethode met onze spoed auto theorie cursus in Den Bosch/Rosmalen. Je begint in de ochtend en bent in de middag klaar ! Tijdens deze theorie cursus word alle theorie behandeld en geoefend. Wij zullen gedurende de cursus steeds vaker herhalen ,valkuilen behandelen en het word allemaal in Jip En Janneke taal uitgelegd waardoor je het wel begrijpt. Wij gebruiken tips,ezelsbruggetjes en geheugensteuntjes waardoor je het beter zult onthouden en herkenbaar zal zijn in het verkeer.

Heb je faalangst, dyslexie en/of ADHD, maak je geen zorgen, onze theorie cursus is geschikt voor iedereen.

Hoe werkt het ?

Je krijgt in de ochtend les en in de middag ga je aansluitend op examen bij het CBR. De les begint om 8.00 en duurt tot 13.00 waarna je meteen het examen hebt. Je bent dus maar 1 dag kwijt voor je theorie examen en cursus omdat alles in 1 dag geregeld word door ons!
Mocht het voorkomen dat je niet slaagt voor het CBR examen, dan bieden we je de mogelijkheid om de theorie cursus kosteloos te volgen, en betaal je alleen het theorie examen van € 31,00.
Indien je zelf het theorie examen al hebt ingekocht bij het CBR dan kan je toch de cursus bij ons volgen,alleen dien je dat wel van te voren aan te geven en betaal je alleen de cursus kosten van € 99,00

Aanmelden kan via ons aanmeldingsformulier of tel. 073 642 80 89.

Wij beschikken over een ultramodern uitgerust eigen theorielokaal, waar op een ontspannende manier lessen worden gegeven.